Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

 

Acest site este dorinta mea de a merge mai departe pe drumul cunoasterii si al regasirii interioare. Este un site despre vindecare, despre eliberarea de atasamente, despre gandire pozitiva si deschidere pentru Adevar!


Formarea mea ca terapeut a debutat in anul 1995 cand am inceput sa practic consultanta in nutritie in cadrul Companiei Herbalife. De-a lungul acestor ani, am consiliat multe persoane cu surplus de greutate dar care aveau si probleme de sanatate. A fost o provocare pentru care Psihologia a deschis un drum . Apoi, am trait experienta unei boli, in diverse forme ale ei si am inceput calatoria vindecarii cu operatii si tratamente alopate, Chimioterapie, Raditerapie. In momentele grele ale acestei calatorii am primit un DAR, darul prin care am descoperit ca in interiorul oricarei afectiuni se afla o emotie puternica si profunda si ca adevaratul tratament trebuie sa i se adreseze ei si trupului intr-un tot unitar. Trupul si sufletul se influenteaza reciproc, boala unuia afecteaza celuilalt iar traumele emotionale si furiile stocate la nivelul subconstientului mai mult timp, impreuna cu alte probleme ale vietii, pot genera boli dintre cele mai grave. De atunci, am schimbat multe in viata mea si ceea ce m-a ajutat pe mine vine acum in sprijinul tau, ca o invatatura care trebuie data mai departe.


Asa am inceput sa studiez terapiile complementare printr-o abordare holistica si Facultatii de Psihologie- Sociologie am adaugat pe rand: Reflexoterapia, Masajul somatic si terapeutic, Terapia Indiana cu pietre calde, Drenajul limfatic, Terapia Craniosacrala, Reiki, Shiatsu, Terapie cu uleiuri biblice, Terapie Raindrop, Terapie cu lipitori. 

Practic aceste terapii, pentru care am primit initieri in plan subtil si fizic beneficiind de sprijinul si indrumarea :


Maestrului Levitchi Bogdan – Terapeut si Instructor al CIPR Romania


Maestrului Cotrau Petru Calin – Psiho-energo-terapeut, Presedinte si Instructor al CIPR Romania


Sensei Inamoto Hyakuten – Komyo Reiki Kay Kyoto Center


Maestrului Mihai Viorel - Scoala de Shitsu Bucuresti


D-l. Giacomo Leone - Profesor si Terapeut al Institutului de Terapie Craniosacrala Upledger -Italia


Dr. Iliescu Marian – medic primar specialist in obstetrica-ginecologie, oncologie genito-mamara, sef de sectie in cadrul Life Memorial Hospital


Dr. Median Dragos – Medic specialist oncologie medicala, membru al European Society of Medical Oncology (ESMO) si al Asociatiei Romane de Oncologie medicala


Dr. Marginean Calin -medic specialist medicina muncii, medic specialist medicină generală, atestat in 

nutriție, cu experienţa de peste 10 ani în tratarea cancerului


Dr. Damboviceanu Doina – Medic primar generalist in medicina de familie


D-l. Alexandriu Sergiu – Prof al scolii de masaj Maraviglia


Dr. Popa Silviu - Lector EFT


Dr. Seremet Gheorghe - Medicina generala, medicina alternativa, Hirudoterapie


D-nei Florea Alina – Compania Herbalife


D-nei Enescu Carmen – Compania Herbalife

In paginile acestui site, am adunat alaturat gandurilor mele, cugetari si afirmatii ale celor care, de-a lungul timpului au stiut sa-mi calauzeasca pasii spre cunostere si vindecare. Le multumesc tuturor pentru tot ce au facut in a ma ajuta!

*****

O legenda foarte frumoasa spune ca" oamenii se nasc ca niste diamante perfect pure, fara niciun defect. Pe masura ce trec prin diferite incercari si greutati specifice vietii, stralucirea lor interioara devine din ce in ce mai palida, fiind ascunsa sub un strat din ce in ce mai gros de sentimente, ingrijorari, temeri. In timp, multi oameni ajung sa creada ca acest strat "protector" reprezinta insasi esenta lor. Daca sunt norocosi, viata le ofera un dar, un apel la trezire. Acesta este inceputul calatoriei catre redescoperirea propriei maretii interioare."   

 ESTI CEEA CE CAUTI !

Google Translator

 

ARTICOLE