Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ce se intampla in corp cand bem apa

 

Ralph Vornehm a prezentat componenta de apa a fiecarui organ din corpul omenesc, incepand cu celulele, sangele, neurotransmitatorii si terminand cu organele.


Astfel, creierul contine 90% apa, ceea ce explica intr-un fel capacitatea acestuia de a transmite mesajele catre toate organele cu viteze uluitoare; neurotransmitatorii - responsabili de transmiterea acestor mesaje - contin tot 90% apa.


Este de inteles atunci, de ce cand nu bem apa, nu mai simtim cu timpul senzatia de sete. Neurotransmitatorii deshidratati nu mai transmit corect mesajul "mi-e sete", asa incat setea incepe sa mistuie corpul, incep durerile (si ele semnale de deshidratare) si patologia multor organe. “Celulele corpului nostru nu se ating intre ele, pentru ca inoata in apa, la fel ca si nervii”- R. Vornehm


Celulele comunica printr-un sistem de tip bio-laser. Exista un tip de apa in interiorul celulei si alt tip de apa in afara ei. Schimbul intre acestea purifica celula si o ajuta sa functioneze corect.


Daca nu bem apa regulat, celulele se intoxica. Cind membrana unei celule nu este bine hidratata, corpul declanseaza un mecanism de urgenta, ca forma de aparare si de hidratare. Corpul se protejeaza de deshidratare cu ajutorul colesterolului.


Membrana se imbraca intr-o pelicula protectoare, ca o crema, care impiedica uscarea. Ce este aceasta pelicula? Surpriza. Este colesterol.


Corpul nostru se protejeaza de deshidratare cu ajutorul colesterolului. Studiile efectuate au aratat ca, in 90% din cazuri, colesterolul scade in 21 de zile de baut apa corect, ceea ce inseamna ca in 90% din cazuri colesterolul este crescut din cauza deshidratarii. 

BETI APA PE STOMACUL GOL

In Japonia zilelor nostre este foarte popular obiceiul de a bea apa imediat dupa trezire, in fiecare dimineata. Mai mult, testele cercetatorilor au demonstrat valoarea acestui obicei.


Publicam mai jos o descriere a folosirii apei, pentru cititorii nostri.


Pentru cei in varsta si pentru bolile grave ca si pentru bolile moderne, tratamentul cu apa a fost considerat de succes de catre o societate medicala japoneza, ca tratament sigur 100% pentru urmatoarele boli: - dureri ale corpului; dureri de cap; sistemul circulator; artrita; batai puternice ale inimii; epilepsie; grasimi in exces; astm bronsic; tuberculoza; meningita; boli de ficat si urina; voma; gastrita; diaree; hemoroizi; diabet ; constipatie; toate bolile de ochi; cancer la organele genitale si dereglari menstruale; boli ale urechilor, nasului si gatului.

METODA DE TRATAMENT

1.Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4x 160 ml apa

( aproximativ o jumatate de litru in total)


2. Spalati-va pe dinti dar nu mancati si nu beti nimic 45 minute.


3. Dupa 45 minute puteti bea si manca normal.


4. Dupa 15 minute de la micul dejun, pranz sau cina nu mancati si nu beti nimic timp de 2 ore.


5. Cei care sunt batrani sau bolnavi si nu pot bea 4 pahare cu apa dimineata pe stomacul gol, pot incepe prin a bea apa mai putina si sa creasca gradual pana la 4 pahare.


6. Metoda de mai sus va vindeca bolile si toata lumea se poate bucura de o viata sanatoasa.

NU BETI APA IN TIMPUL MESEI

Celor carora le place sa bea apa rece, la masa, le sunt adresate aceste randuri: Apa rece va solidifica mancarurile uleioase pe care tocmai le-ati consumat.


Va va incetini digestia. Odata ce acest "noroi" reactioneaza cu acidul din stomac, va fi absorbit mai repede decat hrana solida. Va depune un strat pe intestine.


Foarte curand, acesta se va transforma in grasime si reziduuri si va duce la cancer.


Este cel mai indicat sa beti supa fierbinte sau apa calda dupa masa. 

Google Translator

 

ARTICOLE