Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BIOREZONANTA MAGNETICA  

Se stie ca activitatea fiintelor vii este acompaniata de aparitia constanta a unui curent pulsativ alternativ slab, determinand existenta unui camp electromagnetic. Fara acest camp electromagnetic, practic nu exista viata. Viata pe Pamant s-a dezvoltat intre poli electromagnetici ce rezoneaza cu poli similari ale diferitelor forte din univers. Astfel, componentele atomice ale celulelor vii se afla sub influenta unui camp electromagnetic oscilant determinat de cooperarea optimala a multiplilor poli electromagnetici cu componente ale unui spectru electromagnetic oscilator ce vine din Univers, in mod special de la Soare si de asemenea de la planeta noastra Pamant. Functionarea organismului are loc in limitele unui camp electromagnetic oscilant numit "camp electromagnetic biologic". Fiecare actiune externa, impuls sau raspuns al organismului la stimuli este determinat de variatii ale frecventei de vibratie a componentelor celulare, dar aceste variatii ale frecventei trebuie sa se intample numai intr-un interval biologic, asa numita "fereastra biologica"

                            INVESTIGATIA  

   Tehnica investigatiei cu aparatul de biorezonanta a dovedit a avea un impact extraordinar in PREVENIREA la timp a aparitiilor problemelor de sanatate in organism.


Fie ca este vorba de dereglarea nivelului normal al vitaminelor, fie ca ca este vorba de existenta unu deficit sau a unui surplus de minerale in corp, dereglari ale hormonilor sau enzime lipsa in corp, cu aceasta tehnica putem identifica la timp ceea ce trebuie corectat in corpul nostru.


Tot biorezonanta magnetica ne face o evaluarea generala a functiei fiecarui organ sau sistem in parte oferindu-ne sfaturi in privinta viitorului tratament de mentinere a sanatatii sau de corectare a diverselor probleme intalnite. Nu este un panaceu universal, este un instrument care folosit cu pricepere ne ajuta sa stabilim un prediagnostic, o evaluare generala. In cazul depistarii unor probleme mai grave de sanatate, pacientul va fi directionat catre investigatii clasice pentru a confirma sau infirma suspiciunile asupra unei boli. Important pentru noi este sa intelegem ca acest sistem de investigatie masora semnalele pe care corpul nostru ni le transmite legate de diversele disfunctii aparute.


Se recomanda cel putin odata pe an o astfel de investigatie daca nu de doua ori pe an.


NU SUNT efecte negative ale investigatiei cu biorezonanta magnetica.


Biorezonata NU necesita prelevare de tesut, substanta de contract, intepatura sau alte elemente de discomfort.


Semnalele electromagnetice emise de corpul nostru reprezinta o stare specifica a corpului si aceste semnale sunt diferite in functie de circumstantele in care corpul uman se afla , sanatate, stare preclinica de boala sau boala manifestata. Daca putem sa determinan aceste unde unde electromagnetice specifice putem sa determinam si statusul vital in care se gaseste corpul uman. Pornind de la acest principiu acest dispozitiv colecteaza semnale electromagnetice ale corpului pentru a analiza starea de sanatate in comparatie cu datele oferite de computer.

TERAPIA CU BIOREZONANTA MAGNETICA

Nu este disponibil momentan

Patologia celulară este teoria, conform căreia toate bolile se explică prin perturbări la nivelul celulelor corpului, respectiv la nivelul funcţionării acestora. Pentru a trăi celula are nevoie de procese metabolice funcţionale. În esenţă câmpurile magnetice influenţează alimentarea cu oxigen şi prin aceasta necesarul de energie din fiecare celulă. Ele au şi un efect regulator asupra sistemului neurovegetativ. Chiar aici acţionează un mecanism esenţial al terapiei cu câmp magnetic. Cauza cea mai frecventă a dezechilibrului în cadrul acestui sistem sunt indispoziţiile generale. Deoarece astfel de tulburări apar deseori înainte de a se ajunge la simptome manifeste ale bolii, ar fi utilă o terapie de reglare în vederea profilaxiei bolilor. Între funcţiile reglate de sistemul neurovegetativ se află organele – stomacul, intestinele, vezica, inima şi plămânii — dar şi reglarea tensiunii arteriale. În ziua de azi numeroase persoane reacţionează la presiunea exercitată de numeroşii factori de stres prin dereglări funcţionale; aşadar armonizarea dintre sistemul nervos simpatic si parasimpatic este foarte importantă. Terapia cu biorezonanta magnetica este în măsură să reducă activitatea sistemului nervos simpatic. Astfel pentru numeroşi pacienţi această terapie reprezintă terapia de bază alături de alte metode ale medicinii complementare.

Următoarele efecte ale terapiei cu biorezonanta magnetica sunt bogat documentate prin studii:


1. Activarea pompei de calciu, sodiu şi potasiu în membrana celulară cu creşterea tensiunii membranei celulare.


Urmările sunt observabile şi intense: stimularea metabolismului energetic şi celular, îmbunătăţirea valorificării oxigenului, regenerarea funcţiilor celulelor slăbite,creşterea vitalităţii şi funcţionalităţii omului. Celulele bolnave au o tensiune membranară scăzută!


2. Îmbunătăţirea irigaţiei sanguine prin vasodilataţie în zona sfincterului precapilar şi prin aceasta scăderea rigidităţii vaselor sanguine având drept urmare un aport crescut de oxigen şi de substanţe nutritive, îmbunătăţirea transportului deşeurilor metabolice, detoxifiere, relaxare, eliminarea acidozei locale, stimularea vindecării rănilor.


3. Înmulţirea legăturilor de oxigen şi utilizarea la nivelul ţesuturilor, cu posibilitatea unei creşteri cu 30%.


4. Eliberarea calciului: calciul este un agent de transport în interiorul celulelor. Prin sporire sunt stimulate procesele metabolice, rata de diviziune celulară, diferenţierea celulară, regularizarea presiunii sanguine, diminuarea spasmelor la nivelul vaselor, scăderea sensibilităţii la cortizon şi adrenalină, activarea receptorilor insulinici, a macrofagelor şi limfocitelor T, reglarea funcţiilor neurovegetative.


5. Prin inducţie se modifică transmiterea electrică a impulsurilor nervoase şi la nivelul oaselor se declanşează stimuli mecanici:


a. Tensiunea de inducţie prin câmpul magnetic în ţesuturile nervoase şi conjunctive conduce la stimuli care îmbunătăţesc regenerarea celulelor lezate.


b. Calmarea durerilor: hiperpolarizarea celulelor nervoase care conduc durerea permite tratarea durerii prin întreruperea transmiterii impulsului dureros către creier la nivel medular, rupându-se cercului vicios al creşterii consecutive a tensiunii musculare (producerea miogelozei).


c. Efectele piezoelectrice sunt fundamentale în vindecarea ţesuturilor osoase. Prin alternanţa între tensionarea şi detensionarea oaselor se formează curenţi care declanşează mecanismele de reparare, care duc la o creştere a masei osoase. Câmpurile magnetice pulsatorii au efecte similare şi stimulează creşterea osoasă.


Un studiu dovedeşte că undele electromagnetice pulsatorii influenţează sinteza proteoglicanilor în cartilaj. Rezultatele indică faptul că tratamentul cu câmp magnetic poate determina producerea de cartilaj. Sinteza acestor compuşi proteici cu conţinut de sulf a fost dovedită prin experimente. Acest lucru este important în tratamentul artrozelor.

Există şi alte indicii care pun pe seama câmpurilor magnetice următoarele efecte:


· efect de stimulare directă a celulelor nervoase.


· stimularea fibroblastelor duce la creşterea ratei de diviziune a celulelor. Aceasta este importantă în vindecarea rănilor.


· activarea macrofagelor şi a limfocitelor: imunostimulare


· diminuarea agregării trombocitelor: scăderea riscului de tromboze


· reglarea sistemului nervos vegetativ, aceasta însemnând normalizarea bătăilor inimii, îmbunătăţirea volumului respirator.


· îmbunătăţirea activităţii digestive


· diminuarea stresului: scăderea sensibilităţii receptorilor de adrenalină


· creşterea producţiei de melatonină: ritm de somn şi de viaţă mai bun


· efect asupra apei din spaţiul extracelular:

Apa din corp formează o unitate funcţională. Prin stocarea informaţiei dereglările sunt imediat transmise mai departe şi astfel se activează sistemele de reglare. Terapia cu câmp magnetic poate influenţa pozitiv aceste fenomene de rezonanţă electromagnetică sub forma unor stimuli minori în lichidul intercelular.


CONTRAINDICATII


Pacienţii cu stimulator cardiac, pompă de insulină,diabet juvenil, epilepsie, infecţii febrile cu ciuperci şi bacterii, sângerări acute şi probleme cardiace severe nu pot utiliza terapia cu biorezonanta magnetica.

Google Translator

 

ARTICOLE