Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

LAMPA DIN SARE

Proprietăţi

Cristalul de sare contine 84 dintre cele ~92 minerale,care se găsesc în aceeaşi componenţă în corpul uman. Efectul benefic al cristalelor de sare este recunoscut şi de medicina de astăzi. Lămpile cu cristale de sare sunt cele mai naturale şi mai sănătoase surse artificiale de lumină. Substanţele speciale emanate sunt recomandate pentru tratarea unor afecţiuni alergice şi astmatice. Au proprietatea de a elimina electrosmogul produs de aparatele electronice ce bombardează aerul cu ioni pozitivi, care dăunează organismului uman. Fumul de ţigară este, de asemenea, un factor distructiv al echilibrului energetic. Aceste aparate electrocasnice si electronice, plus fumul de tigara, provoaca stări de oboseală, tulburări de concentrare şi de somn. Cristalele emit în mod continuu ioni negativi, care ne apara de electrosmog. Din energia cristalului de sare ne tragem noi insine energia de care avem nevoie în mod continuu. Lampile cu cristale de sare neutralizează vibraţiile electromagnetice (TV, calculator, aparatura electronica, telefoane mobile). O lampă de ~3 Kg este utila in acest sens pentru o încăpere de 15-20 metri pătraţi.

Efecte benefice


Amelioreaza tulburarile de respiratie, astmul, bronsitele si alte afectiuni ale sistemului respirator. Combate tulburările de somn şi de concentrare, de aceea trebuie folosita ca lampa de sare in dormitor, în camera copilului, la birou, în timpul studiului, in orice incapere unde se doreste liniste si aer curat. Combate electrosmogul si vibratiile electromagnetice, de aceea trebuie folosita lângă calculator, televizor, peste tot, unde sunt aparate electronice. Ionizeaza negativ, imprastie aerosoli devenind o veritabila salina in miniatura in casa noastra. De aceea, ea trebuie folosita in timpul masajului, meditaţiei, în timpul meselor si chiar in locurile pentru fumat. Pe lângă efectul curativ lămpile şi candelele cu cristale de sare creează o atmosferă deosebit de plăcută prin lumina lor caldă.

Lampa din sare de Praid

Vindecatoare cu adevarat este doar sarea naturala, sub forma de cristale mari, care erau macinate inainte vreme in casa. O sare care contine mai mult de 80 de substante minerale, pe langa clorura de sodiu, si care avea o multime de proprietati terapeutice.

In medicina noastra populara sunt mentionate peste o suta de utilizari terapeutice si, mai ales, magice ale sarii, care era considerata un adevarat panaceu impotriva spiritelor rele si a impregnarilor malefice ale obiectelor, locurilor sau fiintelor.

Lămpile de Sare Praid, sunt realizate din cristale exploatate din Salina Praid Romania şi pot fi cumpărate numai din acest loc.www.sare-praid.eu

Google Translator

 

ARTICOLE