Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Terapia Raindrop o solutie pentru vindecarea scoliozei si cifozei

Vineri, 22 Ianuarie 2016 09:48 | Ultima actualizare în Vineri, 22 Ianuarie 2016 

10:59 | PDF | Imprimare | Email

Terapia Raindrop este pentru români o tehnică necunoscută, dar cu succese notabile în lume pentru capacităţile sale de vindecare a corpului cu propriile resurse.

Terapia este una fără efecte adverse şi nocivă pentru organism care utilizează uleiuri cu proprietăţi antimicrobiene antivirale, şi antiinflamatoare cu scopul de a susţine şi menţine curbura şi postura normală a coloanei vertebrale.


D-na Marinela Stoenescu, specialist practicant cu o experineţă de mai mulţi ani în exercitarea acestei terapii, a dorit să ne divulge o parte din tainele acestei terapii miraculoase.


Studiile şi cercetările medicale apărute în Jurnalul de Medicină nr 4/1998 din New England au dovedit ştiintific faptul ca exista o legatura intre deformarea coloanei vertebrale si anumite microorganisme existente in corp.


De atunci şi până în prezent, medicii au demonstrat că unele tipuri de anomalii în aliniamentul coloanei se datorează unor viruşi şi bacterii care se află incapsulaţi, în stare latentă, de-a lungul şi sub muşchii paravertebrali. Acesti germeni patogeni determină inflamarea şi deformarea coloanei vertebrale.Foarte multe studii medicale legate de abilitatea uleiurilor esenţiale de a penetra pielea şi de a ajunge în ţesuturi pentru a produce efecte terapeutice au fost de asemenea făcute. În Terapia Raindrop se folosesc doar uleiuri esenţiale pure, nediluate, aplicate intr-un procedeu secvenţial de ungere prin tehnici speciale de masaj şi Vita Flex. Această terapie este prin ea însăşi o terapie completă care lucrează atât la nivelul corpului fizic cât şi la nivel emoţional, ne-a mărturisit Marinela Stoenescu.

Domnia sa a precizat că terapia poate fi personalizată pentru a răspunde cât mai bine la diferitele probleme de sănătate ale pacientului, cauzate şi de infecţii 

pulmonare, probleme metabolice, de imunitate sau stres.

GOODAGENCY: -Ce se întâmplă dacă folosim uleiurile esenţiale direct pe piele?


Marinela Stoenescu: -Uleiurile esenţiale terapeutice, în general, se pot aplica direct pe piele, fără reacţii neplăcute.Desigur, ele trebuie aplicate de un specialist.


GOODAGENCY:-Terapia Raindrop stimuleazăşi detoxifierea organismului ?


Marinela Stoenescu :- Uneori pot apărea ca efecte după terapie usoare dureri de cap, o durere corporală, drenarea sinusurilor, tuse sau o erupţie pe piele. Prin urmare ,este esenţial ca înainte şi după aplicarea terapiei să bem multă apă.


GOODAGENCY: - Câte şedinţe sunt necesare pentru vindecare?


Marinela Stoenescu: - Terapia Raindrop poate determina vindecare permanentă , dar efectele vor varia în funcţie de nevoile persoanei în momentul aplicării sesiunii terapeutice. Nu pot fi rezolvate toate problemele într-o singură sesiune de terapie. Starea de boală este rezultatul multor ani de acumulare de toxine, traume fizice şi emotionale. Fiecare sesiune terapeutică poate corecta potenţial ceva, dar pentru a ajunge la starea de sănătate dorită trebuie efectuate o serie de sesiuni, la care se adaugă schimbări în ceea ce priveşte stilul de viaţă. - dieta, hidratare, miscare, odihna, recreere. Cu cât boala este tratată mai din timp, cu atât complicaţiile sunt mai usoare şi recuperarea mai rapidă.


GOODAGENCY: Este posibil ca efectele Terapiei Raindrop să nu se observe imediat după sesiune?


Marinela Stoenescu:- Unii pacienţi au experienţa unor reacţii imediate, dar implinirea beneficiilor la nivel mental, fizic si emotional are loc dupa câteva ore şi zile, după aplicare .De aceea, este posibil ca acestea să nu se evidenţieze imediat. În timp, pot să apară vindecări neaşteptate pentru probleme cronice la care pacientul nu s-ar fi gândit.Tehnica Raindrop oferă cele mai bune rezultate, când se aplică doar ea însăşi.


GOODAGENCY: - Care sunt beneficiile în urma terapiei ?


Marinela Stoenescu: - Un numar mare de terapeuţi maseuri, chiropractori şi pacienţii lor au lăudat pe parcursul a mai multor ani această tehnica eficientă de vindecare dezvoltata de dr. Gary Young. De asemenea, si pacientii mei au resimţit o reducere a durerilor de spate prin realinierea coloanei vertebrale şi relaxarea ţesuturilor musculare , stoparea gripei sau a răcelii, bucurie, mai multă energie, îndepărtarea stresului şi a stării de anxietate, curăţarea ţesuturilor, reducerea disconfortului din articulaţii, susţinerea sistemului imunitar, îmbunătăţirea capacităţii de concentrare, echilibrarea balanţei energetice. Emoţiile negative diapar şi ele prin masajul Raindrop .


CE SPUN PACINEŢII


Specialistul Marinela Stoenescu a avut mulţi pacienţi care au beneficiat de efectele Terapiei Raidrop cu rezultate evidente, mentinute în timp, în corectarea şi ameliorarea scoliozei şi cifozei.


Cu unii dintre ei am avut ocazia să discutăm, de exemplu, cu Andreea, o fetiţă de numai 13 ani, care este unul dintre pacinţii doamnei Stoenescu şi care a fost diagnosticată de medici cu scolioză de 20 grade Cobb, de la vârsta de 11 ani şi căreia doctorii i-au spus că va ajunge la operaţie. Familia acesteia, dorind să evite operaţia fetitei a decurs la numeroase terapii, dar fără rezultat.Unele exerciţii chiar i-au înrăutăţit starea.

Într -un mic interviu, Andreea ne-a declarat: M-am simţit minunat după prima şedinţă Raindrop .Coloana mea parcă voia să se 

îndrepte singură , iar spatele meu stătea drept, fără ca eu să îl fortez. În seara de după terapie am fost uimită cât de bine arăta spatele meu , parcă prinsese conturul unui spate sănătos care tindea spre recuperare. În timpul terapiilor doamna terapeut mi-a dat numeroase sfaturi şi exerciţii fizice care m-au ajutat enorm în diminuarea gradului de scolioză.

După mai puţin de 10 şedinţe postura mea era corectată vizibil, diferenţa dintre umeri nu mai exista, aceştia fiind aliniati perfect, iar la o radiografie am aflat că rotaţia şi gradul Cobb erau mai mici cu 10 grade. Consider că această tereapie face minumi şi toţi bolnavii de coloană trebuie să recurgă la această terapie pentru a avea un spate sănătos.


Pe de altă parte, doamna Elena în vârstă de 46 ani a venit la Terapia Raindrop pentru dezintoxicare şi eliminarea stresului. Aceasta ne-a mărturisit că starea organismului său a fost mult îmbunătăţită şi a scăpat de durerile pe care le avea la nivelul capului, picioarelor si ficatului chiar dupa a treia ;edinţă de terapie.


Potrivit statisticilor oficiale, 2-3 copii din 1.000 suferă de probleme ale coloanei vertebrale. Cauzele frecvente sunt poziţiile deficitare la orele de curs în băncile neadaptate înălţimii elevilor sau strâmbe.


Coloana vertebrală are patru curbe fiziologice: lordoza cervicală (concavă), cifoza toracică (convexă), lordoza lombară şi cifoza sacrală. Curburile nefireşti poartă denumirea de scolioză. Scolioza este mai mult un termen folosit pentru a descrie curburi anormale decât o boală concretă. Vertebrele sănătoase ar trebui să fie aranjate în linie dreaptă, lucru vizibil cu ochiul liber atunci când se priveşte spatele, dar în caz de scolioză coloana vertebrală este strâmbă. De obicei, se disting patru grade de curbare a coloanei vertebrale:I -între 0 şi 10 grade,II – între 10 şi 30 de grade,III – între 30 şi 50 de grade,IV – peste 50 de grade. Cand deformarea coloanei vertebrale este cuprinsa intre 0 si 30 de grade, scolioza se trateaza prin kinetoterapie. Intre 30 si 50 de grade se recomanda kinetoterapie si purtarea unui corset, iar cand deviatia coloanei depaseste 50 de grade se impune interventia chirurgicala.


Metoda FED , una fără efect


O altă procedură terapeutică pentru scolioză adusă în România de o firmă privată din Spania se cheamă FED – fixare, elongare si derotare, care s-a dovedit ineficientă, chiar periculoasă pentru unii pacienţi, ne-a mărturisit o altă pacientă.


,,Terapia Raindrop chiar dă rezultate, cu metoda FED ni se cere să mergem zilnic sau de vreo 2 -3 ori pe săptămână la acest aparat, lucru total ineficient. Plăteşti o căruţă de bani , şedinţa este 150 lei, şi degeaba. Copilul nu se vindecă pentru că aparatul nu face minuni, cum s-ar crede.El elasticizează coloana copiilor şi apoi când are o mişcare greşită se strâmbă şi mai rău. Cred mult în terapia aceasta cu uleiuri,,, ne-a spus mama unui copil cu scolioză de gradul I.

Preluat de pe GOODAGENCY

Terapia Raindrop

Tehnica Raindrop dezvoltata de dr. Gary Young, este un procedeu de ungere cu uleiuri esentiale pure care determina alinierea structurala si energetica a organismului intr-un mod relaxant si revigorant.


     Raindrop foloseste masajul si aplicatiile de uleiuri esentiale pentru a atenua simptome de scolioza, cifoza si alte boli ale spatelui, întarind în acelasi timp sistemul imunitar. Cercetarile medicale au dovedit faptul ca de-a lungul coloanei vertebrale exista multi virusi în stare latenta. Uleiurile esentiale naturale,care sunt extrem de puternice, sunt aplicate ca niste picaturi de ploaie, pe spate, unde sunt absorbite si actioneaza pentru a ataca acesti virusi.


     Cele mai multe din uleiurile Raindrop au un continut ridicat de fenoli,pentru a indeparta potentiali vrusi si bacterii,precum si pentru a curata receptorii celulelor,in scopul de a spori comunicarea in interiorul celulei si intre celule si de a imbunatati functionarea generala a organismului.Unele uleiuri folosite contin si o variaetate mare de monoterpene si sesquiterpene pentru a ajuta la stergerea informatiei gresite din ADN si la reprogramarea informatiei corecte in memoria celulara,pentru a restabili si mentine starea de bine fizica si emotionala.

Uleiurile esentiale folosite in tehnica Raindrop sunt urmatoarele:

Valor (Amestec de reechilibrare)

Oregano

Thyme (Cimbru)

Basil (Busuioc)

Wintergreen (Salcie himalaiana) sau Birch (Mesteacan Galben)

Marjoram (Maghiran)

Cypress (Chiparos)

Pepermint (Menta)

Muscle Relaxing Blend (Amestec de Relaxare a Muschilor - Aromasiez)

Soothing Massage Blend - (Amestec Linistitor de Uleiuri de Masaj - Orthoease)

 Scopul terapiei Raindrop este de a stimula prin aplicarea uleiurilor,fiecare organ,muschi si os al corpului la nivel celular,prin sustinerea sistemului imunitar,aducand corpul in echilibru structural/electric si permitand eliberarea toxinelor din corp sau a bolilor,ori de cate ori acestea se manifesta-inclusiv acelora care se afla depuse in minte si la nivel emotional.


Terapia Raindrop, stimuleaza detoxifierea organismului. Uneori, pot aparea ca efecte: o durere corporala, dureri de cap, drenarea sinusurilor, tuse sau o eruptie pe piele. Prin urmare este esential ca dupa aplicare terapiei sa se bea multa apa.

     Marea majoritate a celor carora li se aplica tehnica au, dupa sedinta un sentiment placut de imbunatatire a starii de bine, de relaxare si de energizare, iar in unele cazuri afectiunile cronice se diminueaza sau dispar curand dupa sesiune.

Uneori poate avea loc si o eliberare emotionala profunda prin aplicarea tehnicii, deoarece, uleiurile, cand sunt inhalate, ajung direct in creierul central, care coordoneaza memoria sau emotiile stocate. Uleiurile pot penetra membranele celulare si pot elibera emotii ingropate adanc .Acceptati toate manifestarile ca pe un proces benefic si necesar pentru vindecare.


     Este posibil ca beneficiile tehnicii Raindrop sa nu se observe imediat dupa sesiune. Pot continua schimbari pe tot parcursul saptamanii urmatoarae aplicarii acesteia. Unii beneficiari au experienta unei vindecari imediat dupa primirea tehnicii. Cu toate acestea, implinirea beneficiilor la nivel mental, fizic si emotional are loc dupa o perioada de cateva ore sau zile dupa aplicarea sesiunii si se poate ca acestea sa nu se evidentieze imediat. Intre timp pot sa apara vindecari neasteptate pentru probleme cronice la care beneficiarul nici macar nu s-ar fi gandit.


     Corectarea sau vindecarea afectiunilor unei persoane variaza in functie de nevoile momentului si de gradul de acceptare pentru a elimina ceea ce o deranjeaza la momentul respectiv. Nu pot fi rezolvate toate problemele intr-o singura sesiune. O stare de boala este de obicei rezultatul multor ani de acumulare a toxinelor si a traumelor fizice, mentale si spirituale. Tehnica Raindrop nu poate genera vindecarea permanenta decat atunci cand beneficiarul efectueaza schimbari permanente pentru a elimina factorii care au condus la conditiile de imbolnavire.

Principalele beneficii ce pot fi obtinute in urma masajului sunt:

 • reducerea durerilor de spate prin realinierea coloanei vertebrale si relaxarea tesuturilor musculare ,
 • stoparea gripei sau a racelii,
 • bucurie, mai multa energie
 • indepartarea stresului si a starii de anxietate, curatare a tesuturilor,
 • reducerea discomfortului din articulatii,
 • sustinerea sistemului imunitar,
 • imbunatatirea capacitatii de concentrare,
 • echilibrarea balantei energetice.

Emotii negative pe care masajul Raindrop le amelioreaza:

 • Manipularea (busuioc);
 • Lipsa respectului de sine (chiparos);
 • Incoerenta (aroma siez);
 • Deconectarea, neimplinirea (maghiran);
 • Frica de a finaliza lucrurile, vulnerabilitatea, toxicitatea (oregano);
 • Esecul, frica de dependenta, restrictia, rigiditatea (menta);
 • Lipsa de potectie (cimbru);
 • Agresiunea, frica de conflict, inabilitatea de a face fata, infrangerea (uleiul valor = curaj).
 • wintergreen- o aspirina si un cortizon natural si ortho ease- pentru musculatura

Pentru acest tip de masaj se folosesc numai uleiuri esentiale de puritate terapeutica Young Living, obtinute prin distilare la temperatura si presiune scazuta conform standardelor AFNOR si ISO

Google Translator

 

ARTICOLE