Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

SERVICII​

 Terapiile complementare se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate cât şi celor care sunt sănătoase şi vor să-şi păstreze un tonus de viaţă normal, să facă faţă mai usor stresului zilnic. Sunt adecvate tuturor grupurilor de vârstă de la nou-născut, la vârsta a treia.


Datorită faptului că stimulează procesul natural de auto-corectare si auto-vindecare al corpului, sunt tot mai mult folosite preventiv, pentru întărirea rezistenţei la îmbolnavire şi au eficienţă într-o gamă largă de probleme de sănătate asociate cu dureri şi disfuncţii.


Terapiile au rol analgezic, relaxant, tonifiant, de echilibrare energetica. Pot ameliora cu succes afectiuni ca tendinitele, intinderile musculare, migrenele, durerile de gat si de umeri, sciatica, durerile de spate, durerile artitice (articulare), tensiunile musculare, nevralgiile, insomnia, nervozitatea, problemele menstruale, problemele circulatorii, problemele legate de stress, constipatia, anxietatea, oboseala cronica, stresul, stimularea imunitatii.


Consultul necesar, anamneza, pentru stabilirea tratamentului se va face la prima şedinţă de tratament sau dacă pacientul doreşte, într-o intalnire premergătoare, separată.

INVESTIGATIA

 Tehnica investigatiei cu aparatul de biorezonanta a dovedit a avea un impact extraordinar in PREVENIREA la timp a aparitiilor problemelor de sanatate in organism.


Fie ca este vorba de dereglarea nivelului normal al vitaminelor, fie ca ca este vorba de existenta unu deficit sau a unui surplus de minerale in corp, dereglari ale hormonilor sau enzime lipsa in corp, cu aceasta tehnica putem identifica la timp ceea ce trebuie corectat in corpul nostru.


    Tot biorezonanta magnetica ne face o evaluarea generala a functiei fiecarui organ sau sistem in parte oferindu-ne sfaturi in privinta viitorului tratament de mentinere a sanatatii sau de corectare a diverselor probleme intalnite. Nu este un panaceu universal, este un instrument care folosit cu pricepere ne ajuta sa stabilim un prediagnostic, o evaluare generala. In cazul depistarii unor probleme mai grave de sanatate, pacientul va fi directionat catre investigatii clasice pentru a confirma sau infirma suspiciunile asupra unei boli. Important pentru noi este sa intelegem ca acest sistem de investigatie masora semnalele pe care corpul nostru ni le transmite legate de diversele disfunctii aparute.


Se recomanda cel putin odata pe an o astfel de investigatie daca nu de doua ori pe an.

NU SUNT efecte negative ale investigatiei cu biorezonanta magnetica.


Biorezonata NU necesita prelevare de tesut, substanta de contract, intepatura sau alte elemente de discomfort.


Semnalele electromagnetice emise de corpul nostru reprezinta o stare specifica a corpului si aceste semnale sunt diferite in functie de circumstantele in care corpul uman se afla , sanatate, stare preclinica de boala sau boala manifestata. Daca putem sa determinan aceste unde unde electromagnetice specifice putem sa determinam si statusul vital in care se gaseste corpul uman. Pornind de la acest principiu acest dispozitiv colecteaza semnale electromagnetice ale corpului pentru a analiza starea de sanatate in comparatie cu datele oferite de computer.

 TRATAMENTUL

 In şedinţa de tratament ce durează aproximativ 45-60 minute (cateodata chiar si 90 de minute), folosesc tehnici combinate din mai multe terapii, într-un program personalizat fiecărui client/pacient în funcţie de afecţiunile suferite. Numărul de şedinţe diferă de la o persoană la alta deoarece unele persoane au nevoie doar de un tratament pentru a se simţi bine, altele de 3-5 şi altele ar putea avea nevoie de tratamente intensive. Totul depinde de felul în care corpul fiecăriu individ reacţionează şi recepţionează efectele terapiilor. Terapia ajuta corpul sa intre in starea de auto-corectare si sa-si rezolve singur problemele. Este bine de stiut ca, pentru aceste tratamente, fac intotdeauna recomandari pentru o alimentatie si un stil de viata sanatos.


Aceste terapii nu interacţionează în mod negativ cu nici un fel de altă formă de terapie sau medicaţie, sunt fără risc sau efecte secundare si va ofera sprijinul in restabilirea starii de sanatate.

Ca indicaţie generală vă recomand să:

- îmbracati cu haine uşoare din bumbac,

- beti apa plata sau ceai,

- nu mâncaţi cu cel puţin două ore înainte de tratament,

- nu consumaţi băuturi alcoolice şi nici băuturi carbogazoase.

Va puteti programa   la telefon 0767 136.763 si aici

Google Translator

 

ARTICOLE